MOTOGP
Esports 18/09/2011

El monòleg de Casey Stoner no té fi

L'australià aconsegueix la vuitena victòria de la temporada en una cursa que gairebé ha dominat d'inici a fi. Pedrosa i Lorenzo l'han acompanyat al podi

Nuria García
1 min
Casey Stoner, amb el nou disseny de la moto creat per David Delfín. REPSOLMEDIA.COM

BarcelonaStoner segueix dominant la categoria reina del motociclisme amb pas ferm. L'australià ha sumat a Aragó el seu vuitè triomf de la temporada i és només a un pas de proclamar-se campió del món.

Stoner s'ha vist sorprès en la sortida per Ben Spies, però ben d'hora l'ha superat. Pedrosa l'ha seguit i els dos han començat a obrir forat respecte la resta de perseguidors. Però Pedrosa no ha pogut aguantar durant gaire estona el ritme de l'australià, i mica en mica ha anat quedant-se despenjat. Tot i això, el català ha pogut mantenir la posició i ha pujat al segon esglaó del podi.

Lorenzo, finalment ha pogut superar els problemes que ha tingut durant tot el cap de setmana i, tot i no poder lluitar per la victòria, ha aconseguit acabar en la tercera posició.

Toni Elías, que ha fet una gran sortida, ha arribat a rodar vuitè. Tot i això, el manresà ha començat a perdre ritme i ha anat perdent posicions. Al final, quan faltaven set voltes per la bandera a quadres, Loris Capirossi l'ha tocat pel darrera i ha caigut.

stats