MOTOGP
Esports 05/05/2012

Stoner marca la seva primera 'pole' de la temporada al circuit d'Estoril

L'australià sortirà aquest diumenge primer, seguit de Dani Pedrosa i de Crutchlow. Quart, ja des de la segona fila, sortirà al costat del seu company, Ben Spies

N. García
1 min
Stoner ha marcat la 'pole' a Estoril / PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP PHOTO

BarcelonaCasey Stoner ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi de Portugal i aquest diumenge sortirà des de la primera posició de la graella. L'australià, que ha lluitat amb Dani Pedrosa i amb Cal Crutchlow per la 'pole position', finalment ha aturat el crono en 1:37.188, superant els seus rivals.

Pedrosa ha pogut ser segon, just per darrere del britànic Cal Crutchlow, que amb la seva Yamaha tancarà la primera fila de la graella. Ja a la segona hi serà Jorge Lorenzo. El balear no ha pogut estar entre els tres primers i, després d'abortar l'últim intent de volta ràpida, no ha pogut marcar la seva cinquena 'pole position' consecutiva a Estoril. Al seu costat sortirà el seu company a l'equip Yamaha, Ben Spies.

Pel que fa a la resta de pilots dels Països Catalans, Héctor Barberà ha estat 8è, Aleix Espargaró ha aconseguir el 12è millor registre i, per últim, Ivan Silva sortirà aquest diumenge des de la 21a posició.

La sessió d'entrenaments oficials ha estat marcada per la caiguda de dos pilots: Randy de Puniet i Colin Edwards. El francès ha caigut i s'ha endut per davant l'americà, que anava lent i no ha vist venir De Puniet i s'ha trencat la clavícula esquerra, així que no podrà participar en el gran premi. La caiguda ha provocat que els entrenaments s'aturessin durant uns minuts i just en la represa, Stoner ha marcat la 'pole'.

stats