MOTOCICLISME
Esports 05/06/2011

Maverick Viñales: "És un gran èxit. No va ser casualitat el que va passar a Le Mans"

El guanyador, Nico Terol, qualifica el final d'"increïble" i dóna l'enhorabona a la direcció de cursa per la decisió que han pres

Nuria García
1 min
Maverick Viñales.

MontmelóMaverick Viñales creuava al Circuit de Catalunya la línia de meta en la tercera posició, però al final ha acabat segon després que la direcció de cursa hagi decidit sancionar Zarco amb 20 segons per la maniobra final amb Terol. "Ha estat un gran èxit, hem demostrat que el que va passar a Le Mans no va ser casualitat", ha dit el de Figueres, que ha aconseguit el seu segon podi en la seva primera temporada al Mundial.

Sobre la cursa, Maverick ha explicat que han tingut "problemes amb els pneumàtics", sobretot al final. "Hem apostat pels settings d'aigua i al final de cursa hem patit una mica".

El guanyador de la cursa, Nico Terol, ha qualificat la cursa de "difícil". "El final ha estat increïble. Zarco m'ha tret del piano i a l'herba no he pogut donar gas a fons, era perillós", ha dit Terol, que ha felicitat la gent de direcció de cursa per la decisió de sancionar Zarco.

El d'Alcoi ja ha guanyat quatre de les cinc curses disputades. "És increïble aquest inici de temporada, però hem d'anar pas a pas. Això és molt llarg, però ja firmava començar així la temporada", ha sentenciat.

stats