MOTOCICLISME
Esports 25/06/2011

Nico Terol, intervingut amb èxit del dit petit de la mà dreta

El pilot d'Alcoi ha passat aquest matí pel quiròfan de la Clínica USP Dexeus de Barcelona, on el doctor Xavier Mir li ha reconstruït el dit petit de la mà dreta

Redacció
1 min
Nico Terol, al seu box abans de participar en els entrenaments lliures a Assen.

BarcelonaA les vuit del matí d'aquest dissabte al matí, el pilot del Bankia Aspar Team, Nico Terol, ha estat intervingut amb èxit pel cap del Servei de Cirurgia i Microcirurgia de la Mà de la Clínica USP Dexeus, el doctor Xavier Mir, de la lesió que es va produir al circuit d'Assen durant la jornada de divendres al dit petit de la mà dreta.

El pilot presentava una ferida bruta amb les vores irregulars, amb secció completa i retracció de tres centímetres del tendó extensor del cinquè dit de la mà dreta. El doctor Xavier Mir ha procedit a la neteja quirúrgica de la ferida i ha realitzat una sutura amb microscopi de la lesió tendinosa, podent tancar la ferida mitjançant una sutura directa.

La intervenció ha durat una hora i ara Nico Terol haurà de romandre ingressat 48 hores. La setmana que ve es traslladarà al Circuit de Mugello per participar al Gran Premi d'Itàlia.

stats