MOTOGP
Esports 01/02/2011

Stoner li guanya la partida a Lorenzo en els primers entrenaments oficials a Sepang

L'australià s'ha adaptat molt ràpid a la seva Honda i ha estat el més ràpid. Lorenzo ha estat segon i Dani Pedrosa, ja recuperat de l'operació a la clavícula, tercer

Redacció
1 min
Jorge Lorenzo ja ha lluït a Sepang el seu dorsal número 1.

SepangL'australià Casey Stoner, d'Honda, ha guanyat amb suficiència el primer pols de la pretemporada de MotoGP al vigent campió del món de l'especialitat, el mallorquí Jorge Lorenzo, de Yamaha, en els entrenaments que dimarts s'han iniciat en el circuit de Sepang.

Stoner i Lorenzo han estat els únics pilots en pista que han aconseguit trencar la barrera dels dos minuts i dos segons i, entre ells, només hi va haver quatre dècimes de segon de diferència, però el que sí que ha quedat clar és que el campió del món de 2011 s'ha adaptat amb molta velocitat a la seva nova moto.

El pilot australià ha aconseguit una millor volta de 2:01.574, pels 2:01.977 de Lorenzo, mentre que l'italià Valentino Rossi ha acabat en posicions molt més endarrerides confirmant que, en realitat, encara ha de millorar el seu estat físic després de sotmetre's a una operació a l'espatlla dreta el passat mes de desembre.

Jorge Lorenzo, ja amb el seu nou dorsal número 1, ha estat durant tota la jornada el més ràpid, però en els darrers compassos de l'entrenament, Stoner ha volat sobre el traçat de Sepang.

El català Dani Pedrosa, d'Honda, ha acabat tercer i ha pogut veure amb èxit com ha millorat de la seva operació a la clavícula esquerra, i ha acabat la seva millor volta a 47 mil·lèsimes de Lorenzo.

stats