MOTOCICLISME
Esports 04/06/2011

Márquez millora i tanca les sessions lliures de Moto2 tercer

Luthi torna a dominar la darrera jornada d'entrenaments lliures amb un 1:43:383, per davant de Smith i Márquez. Aleix Espargaró ha estat sisè

Nuria García
1 min
Marc Márquez, entrant a boxs al Circuit.

MontmelóThomas Luthi ha dominat la tercera sessió d'entrenaments lliures a Moto2. A les acaballes de la tercera sessió de lliures, el pilot suís ha aconseguit un 1:47:383 que no ha pogut superar cap dels seus rivals. I això que durant la sessió, Aleix Espargaró ha plantat cara i s'ha colat entre els primers, tot i que al final ha acabat en una meritòria sisena posició.

Qui ha marcat a l'inici uns temps discrets però després s'ha destapat ha estat Marc Márquez. Quan quedaven pocs minuts per al final de la sessió, el pilot de Cervera ha aconseguit marcar uns grans temps que l'han fet pujar fins a les primeres posicions. Al final, s'ha classificat tercer, només per darrere de Luthi i Smith.

Pel que fa a la resta de catalans, Àxel Pons ha estat quinzè, el petit dels Espargaró, Pol, ha aconseguit el 26è millor registre i Tito Rabat ha acabat 28è.

Qui no ha pogut prendre part en aquesta sessió i tampoc podrà participar en els entrenaments oficials ni en la cursa és Ricky Cardús. El pilot ha hagut de ser operat d'apendicitis i, per tant, es perdrà el gran premi de casa.

stats