MOTOCICLISME
Esports 12/06/2011

Ni la pluja no pot amb Bradl a Silverstone, que aconsegueix la quarta victòria de l'any

L'alemany amplia distàncies respecte als seus rivals en la lluita pel campionat, mentre que Tito Rabat ha estat el millor català, aconseguint una meritòria 6a posició

Nuria García
1 min
Stefan Bradl, celebrant el seu quart triomf aquesta temporada.

BarcelonaStefan Bradl ha aconseguit la quarta victòria d'aquesta temporada sobre el mullat traçat de Silverstone, que s'ha convertit en una autèntica pista de patinatge. L'alemany, que ha vist com molts dels seus rivals queien quan intentaven augmentar el ritme per posar-se al davant, ha matingut un ritme constant i, rodant sol durant gran part de la cursa, ha pujat fins al calaix més alt del podi. Tot i això, el líder del Mundial no ha pogut evitar algun petit ensurt que ha estat a punt de fer-lo caure.

I és que la cursa de Moto2 ha estat marcada per la pluja i les caigudes que ha provocat. Però també per les remuntades. Com la que ha protagonitzat Matia Pasini abans de caure (en cinc voltes, ha passat de ser 22è a 1r) o la de Bradley Smith, que sortia 28è i ha acabat segon. La cursa de Moto2 ha acabat amb 14 retirades i diverses caigudes, com les d'Àxel Pons, Jordi Torres, Marc Márquez i Pol Espargaró, que han hagut d'abandonar.

A Bradl l'han acompanyat al podi Bradley Smith i Michele Pirro. El millor català ha estat Tito Rabat, que ha fet una gran cursa i ha aconseguit ser sisè, la seva millor posició aquesta temporada. Aleix Espargaró ha acabat 18è, fora dels punts.

stats