MOTOCICLISME
Esports 14/05/2011

Stoner fa la 'pole' a Le Mans, on dominen les Honda

Stoner ha tornat a demostrar, com ja va fer als entrenaments lliures, que és el gran dominador a Le Mans. Pedrosa ha estat quart i Lorenzo, cinquè

Redacció
1 min
Stoner, durant la sessió d'entrenaments oficials a Le Mans.

BarcelonaStoner ha tornat a dominar la sessió d'entrenaments. Després de dominar les tres lliures, també ho ha fet amb la sessió d'entrenaments oficials i sortirà aquest diumenge des de la primera posició. Si Le Mans era fins ara territori Yamaha, ara Stoner i companyia semblen voler trencar aquesta hegemonia, dominant sobre les Honda.

L'australià ha rebaixat constantment el seu crono, i fins i tot ha estat l'únic que ha rodat més d'una volta consecutiva en 1:34. Pel darrere, Simoncelli ha marcat el segon temps, mentre que Dovizioso sortirà aquest diumenge tercer. El domini de les Hondes s'ha demostrat ocupant les quatre primeres posicions, ja que Dani Pedrosa ha fet el quart millor temps.

L'actual campió i líder del Mundial, Jorge Lorenzo, sortirà cinquè, des de la segona línia de la graella.

Amb Toni Elias per terra i quedant-se sense opcions de millorar el seu temps, la resta de pilots han rebaixat de manera considerable els seus cronos en els últims minuts. Així, tots han passat davant el manresà.

stats