MOTOCICLISME
Esports 12/06/2011

Stoner es corona a Silverstone i supera Lorenzo en el Mundial

Simoncelli i Lorenzo cauen i fan encara més fàcil el triomf per a l'australià, que ha dominat la cursa de principi a fi. Elías ha estat vuitè, la seva millor posició

Nuria García
1 min
Stoner, seguit de Dovizioso, a Silverstone.

SilverstoneCasey Stoner ha tornat a donar una lliçó sobre la pista, aquest cop sota la pluja. L'australià ha fet una gran cursa, dominant-la gairebé des del principi fins al final, i els 25 punts que suma el fan alçar-se fins a la primera posició del Mundial, fent fora de la primera posició Jorge Lorenzo.

I és que el mallorquí ha estat un dels perjudicats per la pluja a Silverstone. El pilot de Yamaha ha fet una gran sortida i s'ha col·locat primer, però després ha semblat tenir problemes i ha caigut fins la quarta posició. Com sempre, Lorenzo s'ha recuperat i, després d'avançar Simoncelli, ha aconseguit ser el més ràpid a la pista. Però quan s'havien disputat set voltes, el mallorquí ha caigut i no ha pogut tornar a la pista.

També ha caigut Simoncelli, quan lluitava amb Dovizioso per la segona posició. L'italià ha estat lluitant pel seu primer podi de la temporada, però ha frenat amb molta agressivitat i ha anat pel terra.

Menció a banda mereix Edwards. L'americà, que va caure a Montmeló, es va trencar la clavícula i va haver de ser operat d'urgència, es va pujar aquest cap de setmana a la moto amb 13 claus a l'espatlla i ha aconseguit, heroicament, pujar al tercer calaix del podi.

Pel que fa a Toni Elías, el català havia rebut un ultimàtum del seu equip per millorar els seus resultats i aquesta tarda ha aconseguit ser vuitè, la seva millor posició de la temporada.

stats