MOTOCICLISME
Esports 19/03/2011

Marc Márquez s'estrena amb un segon millor temps a Moto2

El pilot català, debutant a Moto2, sortirà aquest diumenge des de la primera fila després d'aconseguir el segon millor registre i només superat per Stefan Bradl

Nuria García
1 min
Marc Márquez ha fet un gran debut a Moto2.

BarcelonaMarc Márquez ha començat la temporada a Moto2 amb un ritme impressionant. Després d'haver-se proclamat campió del món de 125 cc i de pujar un esglaó al Mundial, el pilot de Cervera ha plantat cara a Stefan Bradl, un dels aspirants al títol, i s'ha barallat amb l'alemany durant tots els entrenaments cronometrats del primer Gran Premi de la temporada, el de Qatar, que es disputa al circuit de Losail.

En els primers minuts, Márquez ha dominat i ha aconseguit baixar el seu temps en tres ocasions. La lluita amb Stefan Bradl ha estat constant i, quan s'arribava a l'equador dels entrenaments, l'alemany li ha pres el millor temps. Márquez ha tornat a respondre, amb un gir anant al límit i ha recuperat la pole.

Tot i això, en els darrers compassos, Bradl ha aconseguit la primera pole position de la seva carrera i el de Cervera, que ho ha intentat fins a l'últim segon, s'ha hagut de conformar amb una gran segona posició, que li permetrà sortir des de la primera línia de l'engraellat de sortida d'aquest diumenge.

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró sortirà des de la cinquena línia després de fer el catorzè millor temps, mentre que Tito Rabat sortirà tot just darrere d'ell (des de la sisena línia), amb el dissetè millor temps. La vuitena fila serà íntegrament catalana, amb Ricky Cardús, Àxel Pons i Pol Espargaró.

stats