MOTOCICLISME
Esports 30/03/2011

Pedrosa: "S'ha d'estar amb els ulls ben oberts esperant que qualsevol et pugui sorprendre"

Aquest dijous li faran les darreres proves al pilot de Castellar del Vallès i es coneixerà l'abast de la seva lesió a l'espatlla, on encara continua sentint molèsties

Efe
2 min
Pedrosa, amb Stoner, Dovizioso i Marc Márquez, amb la moto de MotoGP.

PuertollanoEl pilot de l'equip Repsol, Dani Pedrosa, ha destacat aquest dimecres que el circuit de Jerez, escenari, el proper cap de setmana, del Gran Premi d'Espanya de MotoGP, és "molt especial per als pilots".

En una roda de premsa a Puertollano, on s'ha presentat l'equip Repsol, ha assenyalat que és un Gran Premi que "es viu molt fort", per això intueix que serà "difícil", tot i que espera tenir una bona carrera, que pugui preparar bé la moto en els entrenaments i que es pugui gaudir del bon temps.

Pedrosa ha emplaçat a dijous per conèixer l'abast de la seva lesió a l'espatlla i les limitacions que li puguin provocar les molèsties que sent. Les proves posteriors que li han fet determinen un pronòstic diferent del de la passada setmana, però serà aquest dijous, en un comunicat públic, quan el metge pugui explicar el problema que pateix i quines són les vies per millorar-lo, ha explicat Pedrosa.

El pilot no ha volgut anticipar quina serà la seva aposta, perquè "els entrenaments són els que determinen el que pot passar en una cursa, per tant caldrà entrenar-se i valorar després com vas en pista i que els pneumàtics s'hi adaptin bé".

La cursa l'afronta Pedrosa "com qualsevol altra", si bé, ha precisat, Jerez té una motivació extra i espera que el circuit l'ajudi a tenir "un bon cap de setmana".

Pedrosa no ha volgut precisar, a preguntes dels periodistes, a quin dels seus rivals tem més, només ha indicat que "rivals principals són tots, perquè un cop són a la primera cursa no pots descartar a ningú i s'ha d'estar amb els ulls ben oberts esperant que qualsevol et pugui sorprendre".

Per la seva banda, el campió del món en Moto2, Marc Márquez, que també ha estat a la roda de premsa, ha confiat que l'experiència de Qatar li serveixi "per no cometre els mateixos errors", pel que serà necessari, ha dit, "anar amb la màxima concentració, prendre's les coses amb molta calma i anar pas a pas".

Han coincidit també a Puertollano els pilots Andrea Dovizioso i Casey Stoner, a més del campió del món de X-Trial indoor Toni Bou, el campió del món del Rally Dakar en motos, Nani Roma, i la campiona del món de X-Trial, Laia Sanz.

stats