FÓRMULA 1
Esports 05/01/2012

Red Bull anuncia que Buemi, el company d'Alguersuari fins ara, serà el seu tercer pilot

L'escuderia Red Bull ha tancat les portes al català Alguersuari i ha fet públic que el suís Sebastian Buemi serà el seu pilot suplent

Ara
1 min
Sebastien Buemi, durant els entrenaments oficials. CHRISTOF STACHE / AFP PHOTO

BarcelonaL'escuderia ha fet públic que "Sebastien Buemi continuarà la seva relació amb Red Bull com a pilot de prova de Red Bull Racing i pilot de reserva per a l'any 2012. El suís, de 23 anys, s'uneix a Sebastian Vettel i Mark Webber, que ja estan confirmats".

Buemi ha declarat que "és bo quedar-se amb Red Bull per un any i tenir aquesta oportunitat amb el Campionat del Món d'equip guanyador. Jo preferiria estar pilotant a les carreres, és clar, però si treballo amb Red Bull Racing en el desenvolupament del seu cotxe, ajudaré a proporcionar retroalimentació al llarg de la temporada".

Aquesta notícia tanca una nova porta al català Jaume Alguersuari. Alguersuari i Buemi han compartit els volants de l'equip Toro Rosso aquesta temporada, però Red Bull, propietari d'aquesta segona escuderia, ha prescindit de tots dos. Malgrat que Alguersuari és més jove i ho ha fet millor (14è amb 26 punts pels 15 punts del suís), Red Bull s'ha quedat com a tercer pilot a Buemi i ha argumentat que va ser fitxat el 2004 i el català, el 2005.

Les opcions d'Alguersuari de seguir a la Fórmula 1 aquesta propera temporada, doncs, es compliquen, ja que només queden seients lliures a HRT i Williams, i molts pilots els volen. Segons alguns experts, Alguersuari hauria perdut el favor de Red Bull després d'una esbroncada amb Helmut Marko, assessor de Red Bull, al gran premi de Corea.

stats