DAKAR 2011
Esports 05/01/2011

Laia Sanz: "Ha estat un dia molt complicat"

La debutant Laia Sanz comet una errada de navegació i perd temps, però segueix endavant sense cap penalització i sense haver patit cap tipus de lesió ni caiguda

Redacció
1 min
Laia Sanz, durant l'etapa de dimarts. MEDIAGÉ COMUNICACIÓN

San Salvador de JujuyEl Dakar comença a posar-se seriós després de dues etapes de contacte que han servit perquè els pilots agafessin el ritme. L'etapa d'ahir va ser molt complicada per a Laia Sanz. "Ha estat un dia molt complicat, però estic contenta perquè no ens hem saltat cap control ni cap dels molts radars que hi havia", ha explicat la pilot catalana.

La jove campiona de trial va equivocar el camí en el quilòmetre 214. "Era un punt molt difícil, que estava molt amagat a prop d'un riu i calia trobar la manera d'arribar fins allà". Laia no va seguir el seu instint i ha comès una errada molt comuna al Dakar. "En un encreuament de camins hi havia moltes roderes que anaven cap a un punt i gairebé no n'hi havia cap cap a on jo em pensava que havia d'anar. He cregut que jo estava equivocada i resulta que era completament a l'inrevés. Suposo que la propera vegada no em passarà, espero, tot i que el Jordi ja m'havia avisat".

Poc temps després de l'errada, Laia es va trobar de cara amb Jordi Arcarons, i tots dos junts van intentar trobar el pas. Finalment, en l'etapa Laia va ser 77a, amb un temps de 5 hores, 50 minuts i 40 segons, i ha cedit la primera posició de la categoria femenina en favor d'Annie Seel, que es troba ara 11 minuts i 26 segons per davant. En la general absoluta, Sanz ocupa la 57a posició, a 2 hores i 11 minuts del primer classificat, el francès Cyril Despres.

stats