F1
Esports 10/12/2010

De la Rosa: “Sense un patrocinador al darrere, és molt difícil trobar un volant”

El pilot català, actual provador de la marca de pneumàtics Pirelli, assegura que no llençarà la tovallola i seguirà intentant competir la temporada vinent

Redacció
1 min
De la Rosa, actual provador de Pirelli.

MadridEl català Pedro de la Rosa, pilot de Fórmula 1 i en l'actualitat provador del fabricant de pneumàtics Pirelli, proveïdor del Mundial de cara a l'any 2011, ha reconegut que "sense un patrocinador al darrera, és molt difícil trobar un volant per a la propera temporada". No obstant, l'expilot de McLaren i Sauber ha assegurat que "la passada temporada ho tenia bastant més difícil, però al final ho vaig aconseguir, així que no penso llençar la tovallola, i menys amb l'oportunitat que m'ha donat Pirelli".

De la seva feina com a pilot provador de Pirelli, De la Rosa ha explicat que "aquests pneumàtics són completament diferents als Bridgestone i la veritat és que Pirelli està fent un treball impressionant, canviant completament tot, tant en el que es refereix a carcasses com als compostos". La feina per seguir millorant els pneumàtics continua i ara la marca italiana marxa a Bahrein per fer proves a temperatures més elevades que les que han trobat durant les sessions a Europa.

stats