Fórmula 1
Esports 28/05/2011

Alguersuari: "A La Rascasse m'he trobat Kobayashi, que anava molt lent"

El barceloní diu que és injust el que li ha passat. "He intentat que em deixés passar, encara que perdés temps, i al final no ha pogut ser", ha comentat

Efe
1 min
Jaume Alguersuari sortirà 20è.

MontecarloJaume Alguersuari (Toro Rosso), que ha quedat eliminat en la primera sèrie de la sessió de classificació del Gran Premi de Mònaco, ha manifestat que quan ha arribat al revolt de la Rascasse s'ha trobat amb el japonès Kamui Kobayashi (Sauber), que anava molt lent.

"Venia dos segons més ràpid i quan he arribat a la Rascasse m'he trobat Kobayashi, que anava molt lent. He tornat a accelerar, després a la sortida del revolt ha tornat a frenar i és aquí quan els dos hem contactat. Esperava que s'apartés, no ho ha fet i la meva volta òbviament ja s'havia arruïnat", ha dit.

Jaume Alguersuari ha afegit: "No crec que fos culpa seva, ell també tenia trànsit, tenia a Barrichello davant i suposo que també estava preparant la seva volta".

Finalment ha assenyalat: "És injust que quan necessito passar a la Q2 i venia en volta ràpida havia d'avortar. He intentat no fer-ho, he intentat que em deixés passar, encara que perdés temps, i al final no ha pogut ser".

stats