FÓRMULA 1
Esports 07/03/2011

Montmeló espera a totes les escuderies pels últims entrenaments de pretemporada

Els pilots completaran a partir de dimarts i fins dissabte al Circuit de Catalunya l'última sessió de tests abans que arrenqui el mundial el 27 de març a Melbourne

Redacció
2 min
El Circuit acollirà una nova sessió d'entrenaments de la pretemporada de la Fórmula 1.

MontmelóLes escuderies de Fórmula 1 completaran a partir de dimarts i fins dissabte al Circuit de Catalunya l'última sessió d'entrenaments abans que arrenqui el mundial el 27 de març a Melbourne.

El Circuit de Catalunya serà la seu dels últims entrenaments després que fa unes setmanes es suspenguessin les tandes previstes a Bahrain i el Gran Premi a la petita illa del Golf Pèrsic per la revolta social, que no garantia la seguretat dels pilots, com així van deduir els organitzadors quan van cancel·lar l'activitat al circuit de Sakhir.

Així, totes les formacions de Fórmula 1 tenen l'última cita a Montmeló per ajustar els monoplaces amb els quals arrencaran a Melbourne, en un mundial que portarà importants novetats, gairebé totes elles relacionades amb el comportament dels nous pneumàtics que subministra Pirelli.

El calendari de Montmeló és de cinc jornades, tot i que cada equip només podrà rodar quatre dies. L'asturià Fernando Alonso (Ferrari) té previst provar el divendres i el dissabte, mentre que el seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa, ho farà dimecres i dijous, pel que en la primera jornada, la de dimarts, els Ferrari estaran absents. Per la seva banda, el català Jaume Alguersuari provarà el seu cotxe el dijous i el divendres.

Els pilots que ja estaran rodant dimarts a partir de les 9 del matí seran Mark Webber (Red Bull), Jenson Button (McLaren), Sergio Pérez (Sauber) i Sebastien Buemi (Toro Rosso).

S'espera, a més, conèixer en els propers dies el segon pilot de l'escuderia Hispania, amb qui es tancarà definitivament l'engraellat de sortida dels dotze equips. Fins avui, Hispania només compta amb el pilot Narain Karthikeyan i algunes fonts asseguren que Vitantonio Liuzzi podria fer-se amb el segon volant.

Així doncs, els pilots que està confirmat que rodaran cada dia al Circuit de Catalunya són els següents:

Dimarts 8 de març: Webber, Button, Di Resta, Pérez, Buemi i D'Ambrosio.

Dimecres 9 de març: Vettel, Hamilton, Massa, Rosberg, Maldonado, Di Resta, Kobayashi, Buemi, D'Ambrosio.

Dijous 10 de març: Webber, Button, Massa, Schumacher, Maldonado, Sutil, Pérez, Alguersuari i D'Ambrosio.

Divendres 11 de març: Vettel, Hamilton, Alonso, Schumacher, Barrichello, Sutil / Di Resta, Kobayashi, Alguersuari i D'Ambrosio.

Dissabte 12 de març: Alonso, Rosberg i Barrichello.

stats