FÓRMULA 1
Esports 02/03/2011

Els pilots s'entrenaran quatre dels cinc dies que Montmeló estarà obert

Els entrenaments començaran el dimarts 8 de març i s'allargaran fins el dissabte 12, si bé les escuderies només podran rodar quatre dels cinc dies

Redacció
1 min

BarcelonaEls pilots de Fórmula 1 acudiran novament al Circuit de Montmeló dimarts que ve, dia 8, per dur a terme l'última sessió d'entrenaments, els quals s'allargaran fins al dissabte 12, encara que cada escuderia només podrà rodar quatre dies, ha informat el Circuit de Catalunya.

Inicialment, estava previst que els entrenaments fossin de dimarts 8 a divendres 11, tots dos inclusivament, encara que al final s'ha afegit un dia més, fins al dissabte, malgrat que, com estava previst en un principi, les escuderies només podran rodar en quatre jornades, segons convinguin.

Els entrenaments de Montmeló seran els últims que realitzaran les escuderies abans de viatjar a Austràlia, on a Melbourne arrencarà el mundial de la Fórmula 1 el 27 de març.

De fet, els últims entrenaments de les escuderies estaven programats a Bahrain, igual que la primera carrera del mundial, però com a conseqüència de les tensions socials que fa unes quantes setmanes es van desencadenar a l'illa del Golf Pèrsic, les autoritats del país, així com els organitzadors, van decidir suspendre les tandes i la carrera.

Aquesta serà la segona tanda d'entrenaments que acull el Circuit de Catalunya aquesta pretemporada, després que les dotze escuderies posessin a punt els monoplaça a mitjan febrer, on el Ferrari de Felipe Massa va ser el més veloç en les quatre jornades.

stats