FÓRMULA 1
Esports 10/06/2011

Rosberg, el més ràpid seguit d'Alonso el dia que Vettel xoca contra el mur dels campions

L'accident de Sebastian Vettel ha provocat la primera bandera vermella del cap de setmana quan faltaven 34 minuts per acabar la primera sessió de lliures

Efe
1 min
Sebastian Vettel, al circuit Gilles Villeneuve abans de patir l'accident.

MontrealL'alemany Nico Rosberg (Mercedes GP) ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà de Fórmula 1, seguit de l'asturià Fernando Alonso (Ferrari), en una sessió en què s'ha accidentat sense conseqüències greus l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull). Rosberg ha marcat un millor temps de 1:15:591, mentre que Alonso s'ha quedat a 548 mil·lèsimes del pilot de Mercedes GP.

A falta de 34 minuts per concloure la sessió, Vettel, el líder del Mundial, ha provocat la primera bandera vermella del cap de setmana al sortir de la pista a l'última corba i estavellar-se contra l'anomenat 'mur dels campions 'del circuit Gilles Villeneuve.

L'impacte ha provocat que el monoplaça de l'actual campió del món perdés l'aleró davanter i la roda davantera dreta, entre altres desperfectes, encara que Vettel ha abandonat el cotxe pel seu propi peu i sense cap dany físic.

El català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha marcat un registre de 1:18:458 que l'ha situat en el tretzè lloc de la taula de temps. El mexicà Sergio Pérez ha acabat en l'onzena posició a dos segons justos del temps de Rosberg, mentre que el veneçolà Pastor Maldonado (Williams) ha estat dissetè, a 3.341 segons del millor crono de la sessió.

stats