MOTOCICLISME
Esports 01/05/2011

Terol continua amb la seva tirania sumant el seu tercer triomf de l'any

Nico Terol segueix intractable aquesta temporada, amb un inici espectacular. Cortese i Zarco l'han acompanyat al podi, on Maverick Viñales ha estat a punt de pujar

Nuria García
1 min
Nico Terol ha sumat la seva tercera victòria de l'any.

BarcelonaNico Terol està signant un inici de temporada espectacular. El pilot d'Alcoi ha guanyat les tres curses que s'han disputat en el que portem d'any amb una claredat incontestable. Terol, que a Estoril sortia des de la pole position, ha dominat la cursa de principi a fi. Ha sortit, ha començat a obrir forat i ha fet la cursa tot sol, al seu aire, al seu ritme, fins que ha creuat la línia de meta.

Pel darrera, Cortese, Zarco i un sorprenent Maverick Viñales es disputaven el podi després de la caiguda d'Héctor Faubel. Cortese ha aconseguit desenganxar-se de Zarco i de Viñales i ha creuat la línia de meta en la segona posició.

El català ha lluitat amb Zarco, a qui ha pogut avançar i col·locar-se tercer. Però a l'última volta, el pilot francès l'ha superat. Viñales no ha tirat la tovallola i al final, els dos pilots han entrat enganxats a la línia de meta. Per només 2 mil·lèsimes, Zarco ha pujat al podi i Viñales, que ha fet una gran cursa, ha estat quart.

stats