MOTOCICLISME
Esports 03/04/2011

Nico Terol obté la segona victòria de l'any i es referma en el lideratge

El pilot d'Alcoi ha tornat a superar els seus rivals. Ha superat Cortese en la sortida i ha lluitat durant tota la cursa amb el seu company Héctor Faubel, que ha caigut

Nuria García
1 min
Nico Terol ha aconseguit la segona victòria de la temporada.

BarcelonaSi a Qatar Nico Terol va demostrar que és un ferm candidat a l'últim títol de 125 cc, al circuit de Jerez ha remermat la seva condició de líder. Tot i que la cursa s'ha declarat en mullat i ha plogut lleugerament a estones, el pilot d'Alcoi ha superat els seus rivals en una cursa intel·ligent.

Terol s'ha situat en la primera posició juntament amb el seu company d'equip, Héctor Faubel, des de la sortida, en què els dos pilots han superat Sandro Cortese, que tenia la pole. Els dos pilots de l'Aspar Team han anat allunyant-se de la resta de rivals i s'han anat alternant al capdavant. Es preveia una lluita entre els dos companys d'equip, però en l'última volta, Faubel ha lliscat per la pista i ha deixat en safata el triomf a Terol, que es referma en el lideratge de 125 cc.

Pel darrera del pilot d'Alcoi han entrat Jonas Folger –que ha aconseguit el primer podi de la seva carrera– i Johann Zarco. Cortese, que sortia primer, ha caigut i ha estat sisè, mentre que el català Maverick Viñales ha hagut d'abandonar.

stats