MOTOCICLISME
Esports 01/05/2011

Stefan Bradl guanya i s'alça fins a la primera posició del campionat

L'alemany s'ha vist beneficiat per les caigudes de Luthi i de Iannone i s'ha emportat el triomf que permet treure el lideratge del Mundial a Iannone

Nuria García
2 min
Stefan Bradl s'ha pujat fins al calaix més alt del podi.

BarcelonaStefan Bradl ha aconseguit el triomf en el Gran Premi de Portugal que s'ha celebrat al circuit d'Estoril. L'alemany, que sortia des de la primera posició després de fer el millor registre en els entrenaments, ha vist com en la sortida el superava Luthi, amb qui ha tingut una bonica lluita al capdavant. El suïs però ha anat per terra en la tercera volta i s'ha quedat sense opcions de lluitar.

Marc Márquez, que havia fet una bona sortida, ha vist com en el primer revolt havia de treure gas després d'estar-se a punt de tocar amb un altre pilot, i ha perdut diverses posicions. Tot i això, quan s'havien disputat set voltes, Márquez entrava massa fort en una frenada i no ha pogut corregir, emportant-se pel davant Scott Redding. El de Cervera però, ha pogut aixecar-se i continuar.

Pel darrera, Iannone anava escalant posicions. L'italià sortia catorzè i en dotze voltes ja era tercer. Sis voltes més tard, Iannone seguia millorant, volta a volta, i ha superat el segon, Julián Simón, amb un gran interior. Però no en tenia prou. L'italià ha anat a caçar Bradl i, a cinc voltes pel final, ha aconseguit situar-se primer. Tot i això, després d'una gran remuntada, ha caigut a l'entrada a la xicana. Ha seguit, però només ha pogut ser tretzè.

A l'última volta, Julián Simón ha intentat treure la primera posició a Bradl, però l'alemany ha tancat molt bé les portes i ha pogut pujar novament fins al calaix més alt del podi.

Pol Espargaró, que sortia desè, ha fet una gran cursa, remuntant, i s'ha classificat sisè, la millor fins al moment d'aquesta temporada, en què s'estrena a Moto2. Tito Rabat ha acabat desè, Riky Cardús catorzè, seguit d'Àxel Pons. Márquez, que després de la caiguda ha seguit, només ha pogut ser 21è, i ha acabat la seva primera carrera a Moto2.

stats