MOTOCICLISME
Esports 25/02/2011

Marc Márquez completa uns tests brillants a Jerez

El pilot català marca el seu millor temps dels tests privats del circuit andalús i roda per tercer dia consecutiu per sota de la pole aconseguida a l'últim Gran Premi

Redacció
2 min
Marc Márquez durant els entrenaments al circuit portuguès d'Estoril.

JerezAquest divendres s'ha celebrat la tercera i última jornada d'entrenaments privats que han tingut lloc al circuit andalús de Jerez. El pilot català Marc Márquez, que durant aquests tres dies de tests ha completat 165 voltes a bord de la seva Suter, ha acabat el seu pla d'entrenaments amb bona nota.

El pilot, que en el tercer i últim dia d'entrenaments al traçat andalús ha realitzat 55 girs, ha finalitzat la seva tercera sessió de tests amb un temps espectacular d'1'43.13, la seva millor marca d'aquests entrenaments. Márquez ha rodat els tres dies per sota de la pole aconseguida per Shoya Tomizawa (1'44.372) a l'última cursa.

Pel matí, i amb l'inestimable ajuda de les condicions climàtiques (amb 25ºC), el de Cervera ha pogut seguir analitzant les diferents reaccions del seu nou xassís sobre el traçat andalús. En una primera sessió matinal, el pilot ha completat 27 voltes després de començar a rodar a les 11 del matí amb una temperatura a l'asfalt de 26ºC. Per la tarda, Marc ha rodat 28 girs més aprofitant els 32ºC del traçat de Jerez i ha continuat amb les proves del xassís nou, i l'evolució de la geometria i les suspensions de la moto. I és que la sessió ha estat una extensió de les dos últimes jornades a Jerez, on Marc Márquez i el seu equip han realitzat uns entrenaments molt complerts i amb unes marques, sense ser l'objectiu principal, brillants.

"Estic satisfet després d'aquests tres dies d'entrenaments. Hem aconseguit els objectius que ens havíem marcat, tot i que encara ens queda molt per fer. Tot és nou per mi i m'estic familiaritzant amb la moto i l'equip però poc a poc anem sumant quilòmetres i confiança amb la moto", ha dit Márquez, que ha afegit: "He d'estar satisfet del treball realitzat durant aquests tres dies i he d'agrair al meu equip la gran tasca que estan portant a terme. Encara ens queden tres dies d'entrenaments per davant i espero que puguem continuar avançant", ha conclòs.

El pilot abandona Jerez temporalment, ja que els següents entrenaments oficials seran en el traçat andalús els pròxims 4, 5 i 6 de març.

stats