MOTOCICLISME
Esports 03/03/2011

Marc Márquez presenta la seva nova moto a Barcelona

El pilot de Cervera afronta el seu quart any al Mundial de motociclisme, el primer a Moto2. Avui ha revelat el disseny que lluirà aquesta temporada

Redacció
2 min
Marc Márquez, amb la seva nova moto.

BarcelonaMarc Márquez ha presentat oficialment l'equip que l'acompanyarà en la seva estrena a Moto2, categoria en què tornarà a comptar amb el suport de Repsol. En un acte celebrat a Barcelona, el pilot de Cervera (Lleida) ha revelat el disseny a tot color que lluirà aquesta temporada en el seu mono i en la seva moto.

En el seu quart any al Mundial de motociclisme, Marc Márquez s'ha confirmat com una de les referències d'aquesta disciplina esportiva i també de Repsol al món de l'alta competició. La companyia energètica continua així apostant per un jove al qual dóna suport des que va debutar al Mundial amb només 15 anys, i amb qui va conquerir fa pocs mesos el títol de campió del món. "Estic molt content que puguem veure la moto amb els nous colors. Ja tenia ganes de poder pilotar-la amb la imatge definitiva. Quan pilotes una moto que és així de maca, encara et fa més il·lusió. Sobretot vull agrair a Repsol i a Catalunya Caixa el suport que m'estan donant", ha explicat Márquez, que ha dit que li agrada molt el disseny de la seva nova moto: "Ha quedat molt bé, s'assembla a la MotoGP de Dani [Pedrosa]. Estic molt il·lusionat amb el projecte i tinc moltes ganes de començar. De moment tot pinta bé i ara falta ser ràpid a la pista", ha afegit el de Cervera.

En els entrenaments de pretemporada, que s'han dut a terme a Montmeló, Xest, Estoril i Jerez, el jove pilot ha demostrat una extraordinària capacitat d'adaptació a la categoria de Moto2 i ha registrat temps en tots el circuits que el situen entre els primers de la graella. Marc Márquez afrontarà aquest nou repte amb el suport d'un equip amb gran experiència, encapçalat per l'expilot Emilio Alzamora i el director tècnic Santi Hernández.

L'acte de presentació de l'equip de Marc Márquez s'ha celebrat a la Pedrera de Barcelona. Marc Márquez afrontarà a partir de demà a Jerez els últims entrenaments previs a l'inici del Mundial, que tindrà lloc el 20 de març al circuit de Losail (Qatar).

stats