MOTOCICLISME
Esports 15/05/2011

Stoner s'imposa a Le Mans en una cursa marcada per la polèmica sobre la seguretat

L'australià, que sortia des de la pole position, ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada, per davant de Dovizioso i de Valentino Rossi

Nuria García
1 min
Stoner s'ha imposat a Le Mans.

BarcelonaHavia estat un cap de setmana com els anteriors de Gran Premi, marcats per les polèmiques al voltant de la seguretat. Des de ja fa setmanes, Marco Simoncelli és acusat per alguns dels seus companys de graella de ser massa agressiu, i al final, aquest migdia ha estat sancionat després de fer una maniobra lletja que ha acabat amb Dani Pedrosa a la clínica mòbil amb una fractura a la seva clavícula esquerra.

Aquesta acció ha marcat una cursa que pràcticament ha dominat l'australià Casey Stoner de principi a fi. Sortia des de la pole position i, tot i barallar-se durant unes voltes amb Pedrosa, al final s'ha escapat sol al capdavant i no ha tingut oposició.

Pel darrera, Dovizioso, Rossi i Lorenzo lluitaven per ser al podi. Ha estat un podi car, el d'avui, que al final s'ha decidit després que Lorenzo es colés a quatre voltes pel final i s'esborrés de la lluita. Només Dovizioso i Rossi, els dos italians, es barallaven per acompanyar Stoner al calaix. El d'Honda li ha guanyat la partida al campió que, això sí, ha pujat al podi per primer cop aquesta temporada.

stats