Doha
Esports 20/03/2011

Jorge Lorenzo es cola entre les Honda de Casey Stoner i Dani Pedrosa

El pilot mallorquí, amb la Yamaha, aconsegueix ser segon per darrera de l'australià i per davant de Dani Pedrosa, que ha afirmat que té problemes al braç

Nuria García
1 min
Casey Stoner roda pel davant de Pedrosa, Lorenzo i Dovizioso a Losail.

BarcelonaJorge Lorenzo sembla haver donat emoció al campionat de MotoGP que semblaven dominar amb molta autoritat les Honda de Casey Stoner i Dani Pedrosa. Almenys, de moment. El mallorquí ha aconseguit quedar segon al Gran Premi de Qatar, només pel darrere de Casey Stoner, que ha aconseguit fer una gran cursa i que només ha abandonat la primera posició en els primers girs. Primera victòria per l'australià, que ha demostrat que vol tornar a ser campió, com va ser l'any 2007.

Lorenzo ha vist com en les primeres voltes Stoner i Pedrosa marxaven. Però no massa lluny per al mallorquí, que els ha enxampat quan s'havia superat l'equador de la cursa. El mallorquí ha tingut una bonica lluita amb Dani Pedrosa i els dos s'han avançat contínuament en diverses ocasions. Fins que el mallorquí ha decidit atacar i el braç de Pedrosa ha dit prou. I és que, segons ha dit el de Castellar del Vallès quan ha acabat la cursa, arrossega unes molèsties al braç. Lorenzo no ha pogut atrapar Stoner i Pedrosa ha lluitat per pujar al tercer esglaó del podi.

L'altre català de la categoria, Toni Elias, segueix amb problemes. El manresà ha rodat últim durant tota la cursa i, quan quedaven tres voltes, ha caigut.

stats