MOTOCICLISME
Esports 22/02/2011

Dani Pedrosa: "Em sento millor de l'espatlla, les meves condicions físiques estan millorant"

El català ha dit que ha aprofitat "al màxim" la primera jornada de test al circuit de Sepang, sobretot preveient que dimecres pot ser una jornada passada per aigua

Redacció
1 min
Dani Pedrosa, amb els tècnics d'Honda, analitzant els resultats.

Kuala LumpurDani Pedrosa ha acabat la primera sessió d'entrenaments a Sepang amb el segon millor registre, només per darrere del seu company a Honda, Casey Stoner. "Hem aprofitat al màxim el test d'avui. Això és bo, perquè sembla que demà podríem tenir una mica de pluja", ha explicat Pedrosa, que ha comentat com ha anat la jornada. "Pel matí ens hem centrat en les diferents configuracions electròniques per millorar l'entrada i la sortida de les corbes, i per la tarda hem fet algunes modificacions en els reglatges del xassís per millorar l'estabilitat de frenada".

Sobre el seu estat físic, Pedrosa ha reconegut que cada dia que passa està millor de la seva lesió a l'espatlla, que el va obligar a passar per la sala d'operacions. "Em sento millor de l'espatlla que en el primer test. He tingut dues setmanes més i l'entrenament l'ha reforçat, així que les meves condicions físiques estan millorant".

Tot i la previsió de pluja, Pedrosa ha explicat que demà dimecres "treballaran els petits detalls".

stats