DAKAR 2012
Esports 04/01/2012

Nani Roma: "Estem seguint el pla que havíem traçat, per la qual cosa estic molt content"

El pilot català està satisfet amb la quarta posició de la quarta etapa: "És perfecte, perquè en la cinquena etapa hi ha moltes dunes, i el que vagi al davant tindrà més dificultats que el que va darrere"

Ara
1 min
Nani Roma, durant la quarta etapa del Dakar.

BarcelonaNani Roma ha aconseguit acabar quart la quarta etapa del Dakar i, després d'arribar a Chilecito, a les portes de Fiambalá, és tercer a la general, a 6 minuts i 44 segons del líder, Peterhansel.

"En guanyar la tercera etapa, i obrir pista en la quarta, sabíem que existia el risc d'equivocar-nos, però no importa en absolut, perquè comptàvem amb això. Som on volíem ser", ha dit Nani Roma.

Fins ara, el pilot de Folgueroles està llegint a la perfecció la cursa i està seguint una estratègia ben definida: "Acabar quarts de la quarta etapa és perfecte, perquè en la cinquena hi ha moltes dunes i el que vagi al davant tindrà més dificultats que el que va darrere. De moment estem seguint el pla que havíem traçat, per la qual cosa estic molt content", ha assegurat el pilot de Folgueroles.

"Estic satisfet perquè el cotxe va molt bé, no tenim problemes i el meu copilot i jo ens estem entenent bé. No vull desgastar la mecànica en aquestes primeres etapes, així que vaig amb un bon ritme, pilotant molt a gust, però sense assumir cap risc. Aquest dimecres hem vist que els que es veuen obligats a ser agressius acaben amb problemes, i això és el que hem d'evitar, mentre sigui possible", ha conclòs Nani.

stats