MOTOGP
Esports 30/10/2011

El pare de Simoncelli demana un minut de xivarri –i no de silenci– pel seu fill a València

Paolo Simoncelli diu que li agradaria que durant un minut totes les motos de MotoGP, Moto2 i 125 cc fessin rugir els seus motors a la vegada a Xest

Efe
1 min
Paolo Simoncelli, durant el funeral del seu fill, al costat de Valentino Rossi. ROBERTO SERRA / IGUANA PRESS / GETTY IMAGES

RomaEl pare del recentment mort motociclista italià Marco Simoncelli ha demanat que al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que es disputarà el pròxim 6 de novembre, en comptes de guardar l'habitual minut de silenci es dugui a terme un "minut de xivarri" en honor al seu fill.

Durant una intervenció en un programa de televisió a Itàlia, Paolo Simoncelli, pare del corredor mort per una caiguda durant el Gran Premi de Malàisia fa una setmana, ha afirmat: "En comptes d'un minut de silenci, al GP de València de diumenge voldria que es fes un minut de xivarri amb totes les motos de MotoGP, de Moto2 i de 125 cc enceses, que rugeixin alhora els motors".

"Ha vingut gent de tota Itàlia i de l'estranger per acomiadar Marco. Ploren i sóc jo qui els ha de consolar. De vegades penso que Marco ha estat un àngel. Aquesta calor em fa sentir millor i ens està ajudant molt, també, a nosaltres. Crec que la clau de tot aquest afecte és el seu somriure", ha afegit.

Paolo Simoncelli ha indicat que "seria un regal immens" que es dediqués a Marco Simoncelli el circuit de Misano (a l'est d'Itàlia). "A ell aquest circuit li agradava menys que altres, però seria un regal meravellós si ho fessin i jo estaria disposat a fer un museu de Marco amb la seva roba i les seves coses perquè els aficionats poguessin retre-li homenatge", ha comentat.

stats