MotoGP
Esports 04/02/2012

Pedrosa: "He pogut experimentar les exigències de la nova 1000 cc"

El pilot català està entrenant al circuit malai de Sepang on ha provat la nova moto que farà servir aquesta temporada a la categoria de MotoGP

Efe
1 min
Dani Pedrosa, amb l'Honda amb la qual competirà durant el 2012. HONDA

SepangEl català Dani Pedrosa ha completat un minuciós programa de proves amb la 1.000cc al circuit malai de Sepang on va marcar el tercer millor temps i ha comentat que en aquestes primeres jornades d'entrenament ha pogut experimentar les exigències de la nova moto.

"Els test han anat bé i hem pogut provar bastants coses per ser el primer entrenament. És evident que la moto és més potent i és més dura físicament, amb què, al final del tercer dia el cansament és força normal", ha dit.

Pedrosa ha indicat que "pilotar la 1.000cc és més dur. He hagut d'enfortir les meves espatlles, després de les lesions que vaig tenir l'any passat. He intentat tenir una bona base física per poder carregar més. Després d'aquests entrenaments tinc més referències per saber en quins aspectes he de millorar".

La nova moto pesa quatre quilos més i Pedrosa ha certificat que "l'augment de pes es nota bastant, sobretot en les frenades i en els canvis de direcció. És el menys positiu del canvi de cilindrada, però treballarem per poder adaptar-nos".

"Amb les motos d'aquesta temporada pots frenar més tard i anar més ràpid en els revolts", ha precisat.

stats