MOTOGP
Esports 02/06/2012

Pedrosa: "Hem d'intentar fer una bona sortida, però a casa estic molt motivat i tinc molta confiança"

El pilot català ha comès una errada quan intentava millorar temps i sortirà aquest diumenge des de la cinquena posició al Circuit de Catalunya

Ara
1 min
Dani Pedrosa, pensatiu, després de la qualificació

MontmelóDani Pedrosa afronta amb ganes la cursa d'aquest diumenge. En els entrenaments oficials ha comès una errada quan intentava millorar el seu temps i això ha fet que l'avancessin alguns pilots i acabés cinquè.

"Hem tingut una errada al final en la volta ràpida i, tot i que ja tenia una volta bona d'abans, altres pilots han rebaixat temps i m'han col·locat cinquè, desafortunadament. Crec que hauria estat fàcil entrar en la primera fila o fins i tot fer la 'pole', però hem fet el màxim de feina amb els pneumàtics usats i encara no sabem quins pneumàtics utilitzarem per la cursa, si tous o durs. Hem provat els dos i tinc sensacions diferents. He de deixar-me endur per les sensacions a veure quin trio", ha comentat el català.

Respecte el temps que s'espera per la cursa -es preveu que puguin haver-hi ruixats- Pedrosa diu: "Fa temps que diuen que hi haurà tempestes, esperem que siguin a les quatre, que s'esperin i no caiguin a les dues!".

El català està confiat de cara a la cursa: "Hem fet bons entrenaments, hem preparat bé la moto. Hem d'intentar fer una bona sortida, però a casa estic molt motivat i tinc molta confiança".

stats