Moto GP
Esports 18/05/2011

Pedrosa ja s'ha operat aquest matí de la clavícula i és dubte pel Gran Premi de Catalunya

El pilot d'Honda ha optat per passar pel quiròfan després de dos dies de dubtes, i s'ha posat en mans dels mateixos metges que ja el van operar de l'altra espatlla

Redacció
1 min
Dani Pedrosa s'ha trencat la clavícula dreta a Le Mans.

BarcelonaDani Pedrosa finalment ha decidit operar-se de la clavícula, i ho ha fet aquest matí. El pilot del Repsol Honda Team, després de meditar un parell de dies sobre quina de les dues opcions que li van plantejar els seus metges de confiança era millor, ha decidit passar pel quiròfan per reparar la fractura de la clavícula dreta, fruit de la dura caiguda que va patir en el passat Gran Premi a Le Mans.

Dani s'ha posat en mans del traumatòleg i cirurgià ortopeda Joaquim Casañas, i del cirurgià vascular César García-Madrid, el mateix equip mèdic de la Clínica Teknon de Barcelona que el va operar el passat 6 d'abril. En aquella ocasió, li van extreure la placa de la clavícula esquerra per descomprimir l'artèria subclàvia. En l'operació d'avui, practicada aquest migdia, se li ha posat una nova placa de titani a la clavícula dreta per fixar la fractura. Després del prescriptiu reconeixement mèdic, el pilot del Repsol Honda Team serà donat d'alta de la clínica i la setmana que ve s'espera que pugui iniciar la rehabilitació passiva.

La seva participació en el Gran Premi de Catalunya de principis de juny segueix sent dubtosa.

stats