MOTOCICLISME
Esports 29/04/2011

Pedrosa, tercer als primers entrenaments lliures de Moto GP del Gran Premi d'Estoril

El primer de la categoria reina ha estat Marco Simoncelli, mentre que Jorge Lorenzo ha estat quart i Valentino Rossi, cinquè

Redacció
1 min
Dani Pedrosa, al circuit de Jerez

BarcelonaEl català Dani Pedrosa ha marcat el tercer millor temps a la sessió d'entrenaments lliures de MotoGP corresponents al Gran Premi d'Estoril. S'ha quedat a poc més de dues dècimes del primer classificat, l'italià Marco Simoncelli. Darrere de Simoncelli ha quedat l'australià Casey Stoner, mentre que la quarta plaça ha estat per al campió del món, Jorge Lorenzo, que ha aconseguit millor temps que Valentino Rossi, finalment ciquè. El català Toni Elías s'ha quedat a dos segons del grup capdavanter i només ha pogut aconseguir el quinzè millor temps.

En el mateix lloc que Pedrosa ha quedat Marc Márquez als entrenaments lliures de Moto2. El català ha estat poques centèsimes més lent que el japonès Takahashi, que ha marcat el millor temps de la jornada. Ricard Cardús ha marcat l'onzè millor temps i Esteve Rabat el setzè.

Pel que fa als 125 centímetres cúbics, Nico Terol ha estat el més ràpid, amb Héctor Faubel tercer i Efrén Vázquez cinquè. Tres espanyols més –Alberto Moncayo, Sergio Gadea i Luís Salom– han completat els deu primers classificats en aquests primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Estoril.

stats