Moto2
Esports 02/06/2012

Pol Espargaró: "Tenim una bona oportunitat per lluitar per guanyar"

El pilot de Granollers lamenta que no hagi pogut millorar el segon temps als entrenaments perquè "ha trobat trànsit" a l'última volta, però dóna per bo el resultat

Ara
1 min
Pol Espargaró, en acció

MontmelóPol Espargaró s'ha mostrat força satisfet després d'acabar segon als entrenaments oficials de Moto2 del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme. El pilot de Granollers ha assegurat que a la cursa d'aquest diumenge té "una bona oportunitat" per lluitar per la victòria final pel bon comportament que ha tingut la moto el segon dia d'entrenaments.

"He d'estar content, el resultat no és pas dolent. I encara l'hauria pogut millorar, però a l'última volta dels entrenaments he trobat trànsit i no he pogut", ha resumit el petit dels Espargaró, que durant la jornada d'aquest dissabte ha provat una configuració diferent a la moto que li ha permès ser més ràpid i superar Thomas Luthi –que el divendres havia dominat els entrenaments amb rigor.

Pol Espargaró també ha recordat la temporada passada, quan no va poder completar un bon cap de setmana de Gran Premi i va sortir des de les últimes posicions de la graella.

stats