Moto2
Esports 03/06/2012

Pol Espargaró, amb un fort cop al turmell dret, traslladat a la clínica Dexeus

El pilot de Granollers ha caigut després de tocar-se amb la moto de Marc Márquez a la cursa de Moto2 i estava lleugerament desorientat

Ara
1 min
Pol Espargaró, després de l'accident

MontmelóPol Espargaró ha estat traslladat aquest diumenge a la tarda a la clínica Dexeus per fer-se una revisió després de caure a la cursa de Moto2. El pilot s'ha tocat amb Marc Márquez i ha anat pel terra; i s'ha fet un cop fort al turmell de la cama dreta que li dificultava caminar. Les primeres valoracions indiquen que el pilot té un esquinç, però els responsables de l'equip Pons Racing estan a l'espera de les proves radiològiques per confirmar que no hi ha cap fractura.

En el moment de la caiguda el pilot ha impactat amb força sobre l'asfalt del circuit de Montmeló i també ha rebut un cop al cap que l'ha deixat lleugerament desorientat, tot i que s'ha recuperat al cap d'uns minuts.

Aquesta exploració mèdica del pilot de Granollers s'ha fet a la tarda, ja que abans ha hagut de passar per Direcció de Cursa per declarar sobre l'incident amb Márquez, i que ha acabat amb la sanció d'un minut pel de Cervera. I és que els comissaris han considerat Marc Márquez responsable de la topada.

stats