MOTO2
Esports 13/06/2012

Pol Espargaró, sobre Márquez: "No necessitem ser amics, però sí respectar-nos i admirar-nos"

El pilot de Granollers vol passar pàgina de l'incident que va viure amb Marc Márquez a Montmeló i diu que ja està pràcticament recuperat de la seva lesió al turmell

Ara
1 min
Pol Espargaró, al box / PONS 40 HP TUENTI

BarcelonaPol Espargaró vol passar pàgina i deixar enrere la polèmica viscuda amb Marc Márquez a Montmeló. "He tingut temps per pensar i necessito expressar els meus sentiments, fer saber a tots els aficionats que, després de l'accident que vam tenir fa dues setmanes al Circuit de Catalunya i del qual em trobo pràcticament recuperat, estic orgullós de competir contra Marc Márquez, de compartir el mateix escenari i objectiu, com més grans siguin les seves gestes, més grans seran les meves", ha comentat el pilot de Granollers, en un comunicat del seu equip.

"Sóc un afortunat per tenir l'oportunitat de conviure amb el en ell temps, d'escriure pàgines del meu llibre i també del seu. Tenim el mateix objectiu, guanyar curses i títols. Vull guanyar, però ho aconsegueixi o no, sempre li estendré la mà mirant-lo la cara, fermament, per tot el respecte que s'ha guanyat i que es mereix. Tenir-lo com a adversari em farà més fort, més gran, més humà, perquè m'obligarà a treballar i a esforçar-me el doble, a superar-me constantment, perquè tinc al davant el millor oponent possible", comenta Espargaró.

El pilot de l'equip Pons 40 HP Tuenti afegeix: "Hem de seguir amb la nostra rivalitat, la seva qualitat com a pilot és extraordinària. No necessitem ser amics, però sí necessitem sentir una ferotge respecte i una mútua admiració, i amb això guanyarà el millor i cap perdrà".

stats