Fórmula 1
Esports 12/05/2012

Raikkonen entra a l'avinguda dels Campions

El campió del món finlandès, que aquest any ha tornat a la Fórmula 1, ha descobert una placa en el seu honor al Circuit de Catalunya

M. Molina
1 min
Kimi Raikkonen

MontmelóMichael Schumacher, Ayrton Senna o Sebastian Vettel són alguns dels noms que estan homenatjats a l'avinguda dels Campions del Circuit de Catalunya. Des d'aquest dissabte, Kimi Raikkonen també forma part d'aquesta llista selecta de pilots que han guanyat el Mundial de Fórmula 1.

El pilot finlandès, campió del món de la Fórmula 1 el 2007, ha tornat aquesta temporada a l'especialitat després de fer el salt al món dels ral·lis. I el Circuit no ha desaprofitat l'oportunitat de retre-li homenatge. Raikkonen, home de poques paraules, ha volgut agrair el gest, i ha assegurat que era "un honor" per a ell.

"Un dels circuits més exigents del Mundial", així va definir en el seu dia el traçat de Montmeló, i així consta a la placa que porta el seu nom. "És certa aquesta afirmació. Aquest és un circuit que he visitat moltes vegades, en diferents especialitats, curses i tests de pretemporada".

A l'acte, que s'ha fet al pàdoc del Circuit de Catalunya, hi han assistit Vicenç Aguilera (president del Consorci del Circuit de Catalunya) i Bernie Ecclestone (propietari de la Fórmula 1), entre altres. Aguilera ha dit que "és un orgull poder fer aquest reconeixement a un pilot que sap què és guanyar a Catalunya", i ha dit que "el Mundial és millor aquest any, ja que podem comptar de nou amb un pilot com Kimi".

stats