Esports 17/07/2012

El Ral·li de Catalunya sortirà aquest any des de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) han signat un acord que permetrà que per primera vegada la capital catalana aculli una prova puntuable del campionat del món

Efe
1 min

BarcelonaEl 48 Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, Ral·li Espanya 2012, última prova del campionat del Món FIA, arrencarà a Barcelona el pròxim dia 8 de novembre.

La cerimònia de la sortida oficial de la prova es farà a l'Avinguda de la Catedral, i els equips faran un recorregut per la ciutat que encara no està decidit.

L'Ajuntament de Barcelona i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) han signat aquest dimarts un acord amb fins esportius i socials que permetrà que per primera vegada la capital catalana aculli una prova puntuable del campionat del món de ral·lis.

Després de la firma del conveni, la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, el secretari general de l'esport, Ivan Tibau, el president del RACC, Sebastià Salvadó, i el responsable de la carrera, Aman Barfull, han presentat l'acord als mitjans.

stats