Fórmula 1
Esports 09/03/2011

Red Bull domina amb autoritat a Montmeló

El campió del món de F1 li ha pres el relleu al seu company Mark Webber i ha dominat amb autoritat la segona jornada de Formula One Test Days al Circuit de Catalunya

Redacció
2 min
Sebastian Vettel.

MontmelóEl campió del món de F1 Sebastian Vettel (Red Bull), que en la segona jornada de Formula One Test Days al Circuit de Catalunya ha pres el relleu al seu company d’equip Mark Webber, ha dominat amb autoritat després d’aconseguir el millor temps de la jornada, alhora el temps més ràpid de tots els dies d’entrenaments que s’han disputat fins al moment al Circuit durant la pretemporada 2011.

En els primers compassos del matí, Sebastian Vettel aturava el crono en 1:21.865, un registre que cap dels altres 10 pilots que han estat avui a la pista han aconseguit rebaixar. El segon temps del dia ha estat l’1:22.396 que s’ha adjudicat Sébastien Buemi (Toro Rosso), que ha estat el pilot que més voltes ha completat al Circuit, 120. El rus Vitaly Petrov (Lotus Renault), tal i com ja va fer ahir, ha marcat el tercer millor crono amb 1:22.670, tres dècimes més ràpid que el del dia precedent.

Una de les novetats del dia ha estat la confirmació oficial de Vitantonio Liuzzi com a pilot d’Hispania Racing, que serà company d’equip de Narain Karthikeyan. Va ser durant els entrenaments de F1 al Circuit de Catalunya el passat mes de febrer quan l’escuderia va posar Liuzzi al volant de l’Hispania per tal de provar les habilitats de l’italià sobre la pista.

El preu de l’entrada de demà i divendres és de 10 euros, i dissabte és de 15 euros. Amb l’entrada del Gran Premio de España de Formula One 2011, el carnet d’Abonat Soci o Oficial del Circuit, així com els menors de 12 anys, l’entrada és gratuïta. Es podrà accedir al Circuit de Catalunya per les Portes 2 i 3 tots els dies a partir de les 8h. Els aficionats podran estacionar els seus vehicles gratuïtament als pàrquings A, C, D i In6 del Circuit.

D’altra banda, tots aquells aficionats que assisteixin als F1 Test Days i que no tinguin entrada pel Gran Premio de España de Formula One podran aconseguir un important descompte en la seva adquisició, que es podrà realitzar al Circuit. El valor de cada entrada dels test es podrà descomptar a l’hora de comprar l’entrada del Gran Premi, fins a un màxim de 50 euros.

stats