FÓRMULA 1
Esports 29/06/2011

Rita Barberá, "encantada" si qualla la "nova" negociació per la F1 a València

Preguntada sobre si el resultat de les negociacions pot afectar la cursa de Montmeló, ha assenyalat: "Jo voldria preguntar-me què dirien si s'eliminés el [Gran Premi] de València"

Efe
1 min
Rita Barberà, diumenge entregant els premis al podi. SRDJAN SUKI / EFE

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, s'ha mostrat "encantada" que la "nova negociació" al voltant dels detalls de la continuïtat del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 "pugui finalment quallar "i repercutir positivament en el futur econòmic i turístic de la ciutat.

Barberá ha fet aquestes declaracions als periodistes després de clausurar el curs 2010-2011 i el desè aniversari del programa "Viure i conviure", després de ser preguntada sobre les negociacions entre la Generalitat, Valmor Sports i el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, per concretar les pròximes edicions del GP d'Europa, i les informacions que apunten a un possible acord en aquest sentit.

"Ja vaig dir dilluns que jo no estava negociant", ha assenyalat Barberá, que ha afegit: "No conec res més", ha insistit l'alcaldessa, que ha matisat: "Sabia que anaven per aquí". Segons ha dit, la "negociació nova que està en marxa" pot quallar en alguna cosa "molt beneficiosa" per a l'economia i el turisme de València.

Preguntada sobre si el resultat d'aquestes negociacions pot afectar la celebració del Gran Premi d'Espanya que acull el circuit barceloní de Montmeló, ha assenyalat: "Jo voldria preguntar-me què dirien si s'eliminés el [Gran Premi] de València".

stats