Fórmula 1
Esports 12/05/2012

De la Rosa sortirà des de la 23a posició

El pilot català d'HRT ha millorat temps respecte els entrenaments lliures, i ha aconseguit superar el seu company d'equip amb un tmeps de 1:27.555

M. Molina
1 min
Pedro Martínez de la Rosa

MontmelóPedro Martínez de la Rosa sortirà des de la 23a posició al Gran Premi de Fórmula 1 que es disputarà aquest diumenge al circuit de Catalunya. El pilot català d'HRT ha millorat els registres que havia fet als entrenaments lliures, però no prou com per avançar cap dels monoplaces de les altres escuderies.

Tanmateix, sí que ha pogut superar el seu company d'equip, Narain Karthikeyan, que ha acabat 24è. El pilot indi ha tingut molts problemes durant el cap de setmana, i en aquests entrenaments oficials no ha entrat en el marge del 107% respecte el millor temps de la Q1, per la qual cosa no tindria dret a prendre la sortida. Però a la sessió lliure del matí sí que ha pogut rodar dintre d'aquest marge, i està pendent que els comissaris de la prova l'autoritzin a participar a la cursa del diumenge.

Els altres pilots que han quedat eliminats a la Q1 són Bruno Senna (que ha tingut una sortida de pista sense conseqüències quan intentava millorar temps), Vitaly Petrov, Heikki Kovalainen, Charles Pic i Timo Glock.

stats