RAL·LI DAKAR 2017
Esports 06/01/2017

Sam Sunderland li pispa el lideratge del Dakar a Barreda

El britànic ha guanyat la cinquena etapa del ral·li i ha aconseguit la primera posició

BarcelonaSam Sunderland és el nou líder del Ral·li Dakar en la modalitat de motociclisme després de guanyar la cinquena etapa (2:21:54 hores), 447 km de trajecte a Bolívia. El britànic, d'aquesta manera, aconsegueix la posició de Joan Barreda (Honda), que no ha pogut defensar la seva condició després de rebre una sanció per posar gasolina en una zona il·legal. El valencià ha finalitzat l'etapa a 42:27 minuts de Sunderland i s'enfonsa a la classificació general. El francès Adrien Van Beveren (Yamaha) ha estat segon, i el pilot de Canet de Mar Joan Pedrero, tercer.

En cotxes, Sebastian Loeb ha aconseguit la victòria. Nani Roma i Peterhansel han completat el podi en una cursa que ja no ha comptat amb Carlos Sainz, que ha hagut d'abandonar el Dakar després de l'accident de dijous.