Fórmula 1
Esports 10/03/2011

El Sauber de Pérez sorprèn a Montmeló

El mexicà, que aquest any debutarà al Mundial de F1 amb l’escuderia Sauber F1 Team, s’ha adjudicat el millor temps de la jornada

Redacció
1 min
Sergio Pérez.

MontmelóEl mexicà Sergio Pérez, que aquest any debutarà al Mundial de F1 amb l’escuderia Sauber F1 Team, s’ha adjudicat el millor temps de la jornada, sent l’únic pilot que ha arribat a rodar en 1:21 en el tercer dia de Formula One Test Days. El rookie ha millorat en una dècima el rècord que ahir va marcar Sebastian Vettel dels set dies d’entrenaments celebrats al Circuit de Catalunya durant la pretemporada.

Felipe Massa (Ferrari), en el seu segon i darrer dia d’entrenaments, ha estat el segon pilot més ràpid amb un crono d’1:22.092. El brasiler ha fet una marató de voltes, completant 132 girs al traçat de 4,655 km. del Circuit i ha culminat així la seva pretemporada. Demà serà Fernando Alonso (Ferrari) qui es posi al volant del Ferrari. Per la seva banda, Mark Webber (Red Bull) ha portat el seu Red Bull fins la tercera posició del podi virtual de temps, amb 1:22.466.

Després de la confirmació oficial de Pedro de la Rosa com a provador de McLaren, el català ha estat aquesta tarda al Circuit de Catalunya: “Estic molt content d’haver tornat, no era fàcil fer-ho amb McLaren, però torno amb molta il·lusió per ajudar l’equip a millorar el cotxe. M’hi deixaré la pell”.

Demà i dissabte els aficionats tindran l’oportunitat de pujar a un globus aerostàtic, que arriba als 30 metres d’alçada, i des del qual podran tenir una visió diferent dels F1 sobre el Circuit de Catalunya. El globus aerostàtic estarà al costat de la Tribuna H, a la Porta 2. El cost d’una pujada és de 5 euros, i l’activitat es realitzarà sempre i quan la meteorologia ho permeti

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats