Moto 2
Esports 03/06/2011

Simone Corsi és el més ràpid als lliures de Moto 2, per davant de Luthi i De Angelis

Marc Márquez, que al matí havia patit una caiguda i havia deixat malmesa la seva moto, només ha pogut acabar a la 11a posició

Martí Molina
1 min
Simone  Corsi.

MontmelóL'italià Simone Corsi ha estat el mes ràpid als entrenaments lliures d'aquest divendres a la categoria de Moto 2. El pilot ha dominat la segona jornada de tests i ha aconseguit el millor registre absolut del dia a la seva categoria 1:47:373. Darrere seu, el suís Thomas Luthi (0.121) i el pilot de San Marino Alex De Angelis (0.140).

La d'aquest divendres no ha estat una bona jornada pels pilots catalans de la categoria mitjana. Marc Márquez, que havia caigut al matí i havia deixat la moto bastant malmesa, no ha pogut rebaixar el cronòmetre fins a última hora de la tarda. Aquest fet ha suposat que el corredor de l'equip CatalunyaCaixa Repsol només hagi pogut ser 11è, a 0.484 del millor registre.

Tot i que el pilot català millor classificat ha estat Aleix Espargaró, que s'ha situat vuitè a 0.366 del millor temps. Mentre que el seu germà Pol ha acabat catorzè a 0.686.

stats