F-1
Esports 31/01/2012

El pilot de F-1 Adrian Sutil, condemnat a pena de presó per un tribunal alemany per lesions greus

L'abril passat, el pilot va agredir un directiu de l'escuderia Lotus Renault amb una copa de xampany durant una baralla en una sala de festes a Xangai

Efe
1 min
El pilot de F-1 Adrian Sutil, esperant a saber el veredicte. FRANCK LEONHARDT / AFP PHOTO

BerlínL'Audiència de Munic ha dictat aquest dimarts al matí una pena d'un any i sis mesos de presó per al pilot alemany de Fórmula 1 Adrian Sutil per lesions greus, tot i que quedarà en règim de llibertat vigilada.

La jutge Christiane Thiemann ha assenyalat en la lectura del veredicte que considera provat que Sutil va agredir l'abril passat, després de la disputa del Gran Premi de la Xina, al directiu de Lotus Renault Eric Lux en una discoteca de Xangai.

El pilot alemany va causar ferides de consideració a Lux al coll, ja que el va agredir amb una copa de xampany el 17 abril 2011 durant una baralla en una sala de festes de la ciutat portuària xinesa.

La fiscalia havia sol·licitat una pena d'un any i nou mesos de presó, tot i que també en règim de llibertat vigilada per a Sutil, que a l'inici del judici va expressar el seu penediment i va assegurar que no havia estat la seva intenció ferir el directiu.

Adrian Sutil va perdre la seva plaça com a pilot de l'escuderia Team Force India en finalitzar la passada temporada i no té contracte per al nou campionat que començarà al març.

stats