MOTOCICLISME
Esports 03/07/2011

Terol supera Zarco en un final espectacular i ajustat i guanya el GP d'Itàlia

El pilot d'Alcoi, que ha rodat segon durant gairebé tota la cursa, ha estat intel·ligent, ha esperat i ha superat el francès en els últims metres abans de creuar la meta

Nuria García
1 min
Nico Terol celebra el seu triomf a Mugello.

BarcelonaNico Terol reapareixia aquest cap de setmana després d'haver-se perdut el GP d'Holanda a causa d'una lesió al dit petit. I el d'Alcoi no podia esperar un millor retorn, fent una cursa intel·ligent i ha aconseguit pujar fins al calaix més alt del podi. Les posicions d'honor les ha completat Maverick Viñales, que ha pujat per quart cop al podi.

Terol, que sortia cinquè, s'ha col·locat primer en la sortida i a ell s'ha enganxat Johann Zarco, que arrencava des de la pole position. Però quan es portaven sis voltes, el d'Alcoi ha deixat passar Zarco i ha passat a controlar la cursa des del darrere, esperant el moment oportú per passar el francès. I aquest ha arribat a la mateixa línia de recta. Terol havia estudiat bé Zarco i, conscient que a Mugello els rebufs són importants, s'ha enganxat al francès a la sortida de l'últim revolt per superar-lo en la mateixa línia de recta.

Pel darrere, Maverick Viñales ha aconseguit acabar en la tercera posició i ha pujat al podi per quart cop aquesta temporada.

stats