Trial
Esports 27/05/2012

Toni Bou domina a Austràlia i amplia a 16 els punts d'avantatge sobre Adam Raga al Mundial de Trial

El pilot català s'ha imposat en la segona jornada del GP d'Austràlia de trial, després d'un duel ajustat amb Jeroni Fajardo. Bou ha rebut només tres punts de penalització en el primer pas per les zones i set en el segon (la meitat que el seu rival, que ha comès 19 errades)

Ara
1 min

BarcelonaToni Bou ha guanyat per segona jornada consecutiva al Gran Premi d'Austràlia de trial i ja suma tres triomfs aquest any en les quatre proves disputades. El pilot de Repsol es consolida en la primera posició de la classificació, per davant del seu company d'equip Takahisa Fujinami, que avui ha sigut tercer.

El pilot de Piera ha mantingut un duel molt ajustat amb Jeroni Fajardo, però en el primes pas per les zones, Bou ha rebut tres penalitzacions i, en la segona, només set, mentre que Fajardo n'ha acumulat 19 en total. El pilot de Gas Gas, Adam Raga, només ha pogut ser quart, amb un total de 33 penalitzacions.

Ara, Bou amplia a 16 punts l'avantatge a la general. En té 77, mentre que Adam Raga és segon amb 61 Les dues pròximes proves puntuables es disputaran el pròxim cap de setmana del 2 i 3 de juny a Motegi (Japó).

stats