Trial Indoor
Esports 23/01/2011

Toni Bou guanya a Marsella i arribarà líder a Barcelona

El català de Montesa Cota 4RT va aconseguir un important triomf que el referma amb un avantatge de tretze punts al capdavant de la classificació

Redacció
1 min

MarsellaEl català Toni Bou (Montesa Cota 4RT) va aconseguir un important triomf en el Trial Indoor de Marsella, segona prova puntuable per al Campionat del Món que el referma, amb un avantatge de tretze punts, al capdavant de la classificació.

Els també catalans Adam Raga (Gas Gas) i Albert Cabestany (Sherco) es van classificar en segona i tercera posició, respectivament, mantenint aquestes mateixes posicions en la classificació del mundial.

"Estic molt content amb aquesta victòria. Era important tornar a guanyar, ja que el campionat és molt curt i ofereix poques possibilitats de recuperar resultats adversos, i també perquè arribaré líder a Barcelona, la qual cosa em suposa un incentiu afegit. Ha estat una prova molt difícil i també de gran duresa física", assegura Bou.

El proper 6 de febrer es disputarà la següent prova, el Trial Indoor de Barcelona, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi i tancarà la primera meitat d'aquesta competició.

stats