Moto2
Esports 18/11/2011

Toni Elías fitxa per l'Aspar Team de Moto2

El pilot manresà competirà a la categoria amb l'Aspar Team, que també comptarà amb Nico Terol

Ara
1 min
Toni Elías.

BarcelonaDesprés d'una temporada a MotoGP, Toni Elías torna a la categoria en què va ser campió l'any 2010. El pilot competirà a Moto2 amb l'Aspar Team, que també comptarà amb Nico Terol.

El manresà va aconseguir fa dues temporades el primer títol de Moto2, gràcies a la seva dilatada experiència amb motos de quatre temps. Ara torna des de MotoGP per reeditar el seu entorxat de l'any 2010. Aquest dijous va tenir ocasió de rodar a València i aquest divendres s'ha oficialitzat el seu fitxatge.

"M'alegra molt tornar a l'Aspar Team. Per mi és com una família perquè ja vaig ser a l'equip els anys 2002 i 2003. Han passat molts anys, treballaré amb el mateix equip tècnic i sé que tenen un gran potencial. A més, la moto és bona. Treballarem al màxim durant tot l'hivern per arribar a punt a l'inici de la propera temporada, crec que ho podem fer molt bé", diu

Segons el pilot, "junts vam estar lluitant pel títol l'any 2003. Al final no va poder ser, així que tenim un compte pendent amb el passat. Això és una motivació extra per lluitar pel campionat del 2012".

stats