TRIAL
Esports 06/02/2011

Toni Bou reafirma el liderat amb el seu cinquè triomf a Barcelona

Els quatre primers classificats del Trial Indoor de Barcelona i del Campionat del Món són catalans: Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga i Jeroni Fajardo

Redacció
1 min
Toni Bou s'ha imposat amb claredat a la resta de rivals.

BarcelonaEl pilot espanyol Toni Bou (Montesa) s'ha imposat en el Trial indoor de Barcelona, tercera prova del Campionat del Món 2010 que avui s'ha disputat al Palau Sant Jordi de Barcelona, on ha realitzat una actuació extraordinària davant d'uns 11.000 espectadors.

Amb el seu cinquè triomf a la ciutat comtal, després dels aconseguits el 2006, 2007, 2009 i 2010, el pilot barceloní, vigent campió del món, es reafirma com a líder del mundial amb tres victòries en les tres proves disputades fins avui: Gènova, Marsella i Barcelona.

El pilot de Piera (Anoia) va llançat cap al seu cinquè títol consecutiu en indoor i avui no ha tingut rival front als altres tres finalistes d'aquesta edició: els tarragonins Adam Raga (Gas Gas) i Albert Cabestany (Sherco) i el gironí Jeroni Fajardo (Ossa).

Bou només ha tingut un punt de penalització per temps després de les quatre zones de què constava la final i ha finalitzat amb quatre en total, ja que acumulava tres més, un per posar peu a terra a l'última zona de les semifinals i dos més per temps.

La segona posició ha estat per a Albert Cabestany, que ha sumat 22 punts, tres menys que Adam Raga, tercer, mentre que Jeroni Fajardo, en l'estrena de l'Ossa TR280i en una prova espanyola, ocupava el quart lloc amb un total de 35 punts. En la classificació del mundial, els quatre catalans ocupen les mateixes posicions: Bou és líder, amb 60 punts, Cabestany és segon, amb 42; Raga ocupa la tercera plaça, amb 39 punts, i Jeroni Fajardo és quart, amb 24.

stats