TRIAL
Esports 23/06/2012

Toni Bou i Laia Sanz guanyen el Trial d'Andorra

El pilot barceloní suma el 8è triomf consecutiu, mentre que la pilot de Corbera de Llobregat guanya la primera prova del Mundial de Trial femení

Ara
1 min
Toni Bou ha guanyat la prova del Mundial de Trial celebrada a Andorra / FIM / G2F MEDIA

BarcelonaVuitena victòria consecutiva de Toni Bou al Campionat del Món de Trial. La d'aquest dissabte ha estat a la prova celebrada a Andorra, que també ha servit per donar el tret de sortida al Mundial de Trial femení. I aquest ha començat de la millor manera possible per a la catalana Laia Sanz, que busca el seu dotzè títol.

Toni Bou ha aconseguit el triomf amb 3 punts d'avantatge respecte al també català Jeroni Fajardo, i amb 9 respecte al japonès Takahista Fujinami, company d'equip de Bou. Un altre català, Adam Raga, de Gas Gas, ha estat quart, i Albert Cabestany, cinquè.

Bou lidera el Mundial amb 177 punts, 44 més que el segon classificat, Jeroni Fajardo. Raga és tercer, amb 127 punts, i Cabestany quart, amb 125.

Pel que fa al Mundial de Trial femení, Laia Sanz s'ha imposat en la primera de les tres proves que el conformen, la d'Andorra. La catalana, que busca el seu 12è títol, intentarà guanyar la segona prova del Campionat del Món, que se celebra aquest diumenge.

stats